/ Nov 21, 2024

diginomi

تحلیل و بررسی ، آموزش و اخبار ارزهای دیجیتال

diginomi

مرجع تخصصی دنیای اقتصاد و رمزارزها

آخرین مطالب

DYDX چیست ؟ بررسی صرافی غیر متمرکز DYDX+آموزش کار با صرافی

آنچه در این مطلب می خوانید

صرافی dydx چیست؟ آموزش کار با صرافی غیرمتمرکز dydx

معاملات مارجین، آپشن و مشتقات ابزارهایی رایج برای معامله‌گران و سرمایه‌گذاران سنتی هستند اما در دنیای کریپتو، این امکانات محدود به صرافی‌های متمرکز مانند کراکن، هیوبی و بایننس است. ظهور صرافی غیرمتمرکز dYdX این بازی را تغییر داده و از این پس کاربران می‌توانند از ابزارهای معاملاتی پیشرفته هم در بازار ارزهای دیجیتال بهره‌مند شوند. صرافی dYdX یک پلتفرم معاملاتی غیرمتمرکز و مبتنی بر شبکه اتریوم است. dYdX به کاربران این امکان را می‌دهد که وام‌ بگیرند، قرض دهند و با مشارکت در معاملات قراردادهای دائمی در مورد آینده قیمت‌های ارزهای دیجیتال محبوب شرط بندی کنند. در این مقاله به این می‌پردازیم که صرافی dydx چیست، چه خدماتی را ارائه می‌دهد، کارمزد صرافی dydx چقدر است و در آخر نحوه انجام معاملات در پلتفرم dydx را آموزش می‌دهیم. 

صرافی dydx چیست؟

صرافی dydx چیست

dYdX یک صرافی غیرمتمرکز بر بستر شبکه اتریوم است که امکاناتی همچون وام‌گیری (Borrowing)، وام‌دهی (Lending)، معاملات مارجین (Margin)، اسپات (Spot) و قراردادهای دائمی (Perpetual Trading) را برای کاربران ارائه می‌دهد. قراردادهای دائمی در بستر لایه ۲ شبکه اتریوم انجام می‌شوند و همین امر موجب می‌شود که معاملات با هزینه گس نزدیک به‌صفر، کارمزد کمتر و حداقل سرمایه مورد نیاز برای ورود کمتری اجرا شوند. با وجود اینکه dydx به‌دنبال راهی برای انتقال معاملات  معاملات مارجین (Margin Trading)، اسپات (Spot Trading)، وام‌دهی (Lending) و وام‌گیری (Borrowing) به لایه ۲ است اما این ابزارهای معاملاتی همچنان در بستر لایه یک شبکه قرار دارند.

صرافی dydx در تاریخ ۴ اکتبر ۲۰۲۱ (۱۲ مهر ۱۴۰۰) اعلام کرده است که از ۱ نوامبر ۲۰۲۱ (۱۰ آبان ۱۴۰۰) دیگر معاملات اسپات و مارجین لایه ۱ در این شبکه انجام نخواهند شد و تیم تنها بر توسعه ابزار معاملاتی قراردادهای دائمی متمرکز خواهد بود.

این صرافی یک دفتر سفارش یا اوردربوک (Order Book) دارد و از قراردادهای هوشمند برای تسهیل معاملات استفاده می‌کند. در dYdX، هر دارایی دارای یک استخر وام‌دهی است که وام گیرندگان و وام دهندگان با آن ارتباط برقرار می‌کنند. قراردادهای هوشمند دارایی‌ها را مدیریت می‌کنند بنابراین معاملات بدون نیاز به طرف مقابل برای ترید، فوراً انجام می‌شود. برای استفاده از dYdX فقط به یک کیف پول اتریوم مانند متامسک (Metamask)، که از دارایی‌هایی مانند DAI ، ETH یا USDC پشتیبانی کند و مقداری اتر برای کارمزد تراکنش نیاز دارید. اتر کوین اصلی اتریوم است و DAI و USDC استیبل‌کوین‌هایی هستند که قیمت آنها همواره برابر با یک دلار است. هر یک از این سه دارایی نرخ بهره پویایی دارند. “پویا” به این معنی است که نرخ بهره براساس تغییرات در عرضه و تقاضا برای دارایی تغییر می‌کند. اگر می‌خواهید درباره صرافی غیرمتمرکز dydx و نحوه کارکرد آن اطلاعات بیشتری کسب کنید، پیشنهاد می‌کنیم که مقاله زیر را مطالعه کنید.

رمزارز بومی صرافی dydx چیست؟

DYDX توکن بومی این صرافی غیرمتمرکز است که با استاندارد توکن‌ نویسی ERC20 نوشته شده است. از جمله کاربردهای این رمزارز می‌توان به مشارکت در فرآیندهای حاکمیتی، پاداش استخراج نقدینگی و تامین‌کنندگان نقدینگی پروتکل لایه ۲ در معاملات قراردادهای دائمی و تخفیف کارمزد معاملات قراردادهای دائمی برای هولدرهای این توکن اشاره کرد. DYDX را علاوه‌بر خرید از صرافی‌های غیرمتمرکز و متمرکزی همچون هوبی گلوبال، گیت، یونی سواپ، سوشی سواپ و وان‌ اینچ اکسچنج می‌توانید با استیکینگ (Staking) یا سپرده‌گذاری در استخرهای USDC یا DYDX کسب کنید. 

خدمات صرافی dYdX چیست؟

خدمات صرافی dYdX چیست

همانطور که قبلاً هم اشاره کردیم صرافی dYdX علاوه‌بر قابلیت وام‌دهی و وام‌گیری، سه ابزار معاملاتی مارجین، اسپات و قراردادهای دائمی را ارائه می‌دهد. در ادامه هر یک از خدمات را بررسی می‌کنیم. 

وام‌دهی در پلتفرم dydx

نقدینگی صرافی توسط کاربرانی که دارایی‌های خود را در حساب مارجین یا اسپات واریزمی‌کنند، تامین می‌شود. بهره این افراد که به آن‌ها وام‌دهنده (Lender) هم گفته می‌شود، به‌صورت خودکار پس از واریز محاسبه و به حساب این کاربران واریز می‌شود. dydx دارایی‌های شما را قفل نمی‌کند، بنابراین هر زمانی که بخواهید می‌توانید مبلغ واریزی خود را برداشت کنید. 

هنگامی که دارایی خود را به dYdX واریز می‌کنید، دارایی‌های شما به یک استخر وارد می‌شود و سودی که به دست می آورید از محل دریافت بهره وام افرادی است که همان دارایی را قرض می‌گیرند. نسبت‌های وثیقه و فرایند لیکویید شدن که در ادامه به آن‌ها می‌پردازیم، تضمین می‌کنند وثیقه کافی برای بازپرداخت وام‌های معوقه موجود باشد. مانند سایر پروتکل‌های وام دهی DeFi، شما مقداری توکن برای وام‌دهی، یک کیف پول کریپتو (مثل متامسک یا لجر) و مقدار کمی رمزارز ETH برای پرداخت کارمزد تراکنش نیاز دارید.

وام‌‌گیری در پلتفرم dydx

نحوه وام‌گیری در صرافی dydx

 برای وام‌گیری (Borrowing) در dYdX (و سایر DEX‌ها) باید وثیقه را بیش از میزان وام در نظر بگیرید. این مبلغ کمی بیش از ۱۰۰ درصد میزان وام است. اگر بخواهیم به طور دقیق‌تر بگوییم، در dYdX شما باید ۱۲۵٪ از مبلغ وام را به عنوان وثیقه قبل از وام‌گیری واریز کنید. این درصد کمتر از سایر DEX‌ها است زیرا بیشتر آنها به ۱۵۰٪ وثیقه نیاز دارند. باید بدانید که اگر نسبت وثیقه به کمتر از ۱۱۵٪ برسد، دارایی شما لیکویید می‌شود. درصد نسبت وام و وثیقه به‌منظور محافظت از سرمایه وام‌دهندگان محاسبه می‌شود. 

نسبت وثیقه به وام در پلتفرم DyDx چقدر است؟

برای محاسبه نسبت وثیقه در dYdX کافی است وثیقه را  بر اساس نسبت (وثیقه/ بدهی) به دلار آمریکا تقسیم کنید. به عنوان مثال، شما ۱ اتر دارید که می‌خواهید از آن به عنوان وثیقه برای وام‌گرفتن DAI استفاده کنید. DAI یک استیبل کوین است که برابر با ۱ دلار است و مثلاً  قیمت اتریوم در بازار ۳۶۰۰ دلار است. بنابراین باید معادله زیر را داشته باشیم:

اتر = ۳۶۰۰ دلار 

 دای = ۱ دلار

 ۱.۲۵ = مقدار بدهی به وام‌دهنده ÷ مقدار وثیقه ( دلار۳۶۰۰) 

از آن‌جایی که نسبت بدهی به وثیقه شما باید ۱۲۵ درصد باشد، به ازای ۳۶۰۰ دلار وثیقه می‌توانید مقدار ۲۸۸۰ (مبلغ بدهی شما به وام‌دهنده) واحد DAI وام بگیرید. این رقم از تقسیم ۳۶۰۰ دلار بر ۱.۲۵ به‌دست می‌آید.

حالا به نکته‌ای که باید در هر پلتفرم دیفای و نه تنها در این صرافی دقت داشته باشید می‌رسیم. یک وام گیرنده باید نسبت ۱۱۵٪ خود را حفظ کند تا از لیکویید شدن در dYdX جلوگیری کند. بنابراین، در مثال بالا، باید سطح وثیقه ۳۳۱۲ دلاری را برای لیکویید نشدن، حفظ کنید. این بدین معنی است که اگر قیمت اتریوم به کمتر از ۳۳۱۲ دلار برسد، وثیقه شما از دست خواهد رفت. پس اگر می‌خواهید از یک پلتفرم وام بگیرید، باید همیشه مراقب نوسانات قیمت باشید. برای جلوگیری از لیکویید شدن به محض کاهش قیمت اتر در بازار و رسیدن به قیمت لیکویید شما، مقدار وثیقه خود را افزایش دهید.

رمزارزهای موجود برای وام‌دهی و وام‌گیری در صرافی dYdX: اتر، DAI، USDC

معاملات مارجین در dYdX

معاملات مارجین در dYdX

معاملات مارجین به نوعی از معاملات گفته می‌شود که کاربر یک دارایی را وام می‌گیرد و آن را برای دریافت داریی دیگری معامله کرده و پس از یک زمان مشخص دارایی وام گرفته را همراه با سود آن به وام‌دهنده برمی‌گرداند. در صرافی dYdX کاربران می‌توانند به‌وسیله اهرم یا لوریج پوزیشن‌های لانگ (Long) و شورت (Short) باز کنند. حداکثر مقدار اهرم برای باز کردن پوزیشن مارجین تا ۵ برابر (5x) است. اما مکانیسم سود و ضرر در پوزیشن‌های لانگ و شورت چگونه است؟

اگر تریدر پوزیشن شورت باز کند و قیمت دارایی کاهش یابد، سود می‌کند. زیرا قیمت خرید مجدد آن دارایی برای بازپرداخت هزینه وام‌دهنده کمتر از قیمت اولیه است. در صورتی هم که ارزش دارایی افزایش یابد، معامله‌گر ضرر می‌کند. چون باید برای بازپرداخت وام هزینه بیشتری بپردازد. 

در جریان باز کردن پوزیشن لانگ؛ اگر قیمت دارایی افزایش پیدا کند، تریدر سود کرده و اگر کاهش پیدا کند، تریدر ضرر می‌کند.

معاملات اسپات در dYdX

اسپات تریدینگ (Spot Trading) به معاملاتی گفته می‌شود که دارایی مورد معامله در زمان ترید بین خریدار و فروشنده رد و بدل می‌شود. گزینه‌های Limit Order، Market Order و Stop Order هم برای کاربران فراهم است. 

 

جفت ارزهای موجود برای انجام معاملات مارجین و اسپات در صرافی : ETH-DAI ETH-USDC و DAI-USDC 

معاملات قراردادهای دائمی در صرافی dYdX

به‌وسیله ابزار معاملات قراردادهای دائمی می‌توانید دارایی‌های مصنوعی را با لوریج حداکثر ۲۵ درصد معامله کنید. می‌توانید با اهرم پوزیشن‌های شورت و لانگ باز کنید و از سود حاصل از تغییرات قیمت دارایی‌ها بهره‌مند شوید. شما برای آغاز معاملات قراردادهای دائمی تنها به ۱۰ دلار نیاز دارید. در حال حاضر می‌توانید رمزارزهای زیر را در بازار قرارداد دائمی معامله کنید:

BTC – ETH – LINK – AAVE – UNI – SOL – SUSHI – YFI – 1INCH – AVAX – DOGE – SNX – CRV – UMA – DOT – MATIC – MKR – FIL – ADA – ATOM – COMP – LTC – EOS – BCH – XMR 

کارمزد‌های صرافی dYdX

از آن‌جایی که صرافی dYdX از دفتر سفارش برای تطابق سفارشات استفاده می‌کند، در هر معامله‌ای دو طرف مشارکت دارند؛ سفارش‌گذار (Maker) و سفارش‌بردار (Taker). سفارش‌گذار یا میکر فردی است که سفارش خود را پیش از اجرای معامله ثبت می‌‌کند و سفارش‌بردار یا تیکر فردی است که اردر یا سفارش با سفارش میکر مطابقت دارد. پروتکل dYdX مدل میکر و تیکر صرافی را این‌گونه توضیح می‌دهند:

سفارشات میکرها، سفارشاتی هستند که سریعاً انجام نمی‌شوند و در دفتر سفارش یا اُردربوک باقی می‌مانند. این سفارشات عمق نقدینگی اُوردربوک را افزایش می‌دهند. سفارشات تیکرها، سفارشاتی هستند که فوراً انجام می‌شود و نقدینگی دفتر سفارش را کاهش می‌دهند. 

یکی از سوالات مهم کاربران این است که برای انجام معاملات در صرافی dYdX چقدر باید فی تراکنش بپردازند؟ کارمزد تراکنش در صرافی dYdX با توجه به اینکه چه نوع معامله‌ و عملی انجام می‌دهید متفاوت است. در ادامه مقدار و نحوه محاسبه فی معاملات dYdX در بخش‌های مختلف را توضیح می‌دهیم.

کارمزد وام‌دهی و وام‌گیری در dYdX 

نرخ سود وام‌دهی (Lending) ثابت نیست و به عرضه و تقاضای رمزارزی که قصد وام‌دهی آن را دارید بستگی دارد.

۵ درصد سود دریافتی از بازپرداخت وام برای صندوق بیمه پروتکل dYdX کنار گذاشته می‌شود. باقی مانده براساس میزان وام‌دهی هر کدام از وام‌دهندگان به‌صورت مستقیم به آن‌ها تعلق می‌گیرد. رقم نرخی که وام‌دهندگان در رابط کاربری مشاهده می‌کنند پس از کسر ۵ درصد فی برای صندوق بیمه است. 

کارمزد واریز و برداشت در dYdX 

این صرافی برای واریز یا برداشت دارایی‌ها کارمزدی از کاربران دریافت نمی‌کند. اما فراموش نکنید که باید هزینه گس تراکنش را بپردازید. این هزینه به ماینرهای اتریوم تعلق می‌گیرد. 

اما در صورتی‌که بخواهید رمزارزهای خود را از سرویس لایه ۲ قراردادهای دائمی برداشت کنید ۲ گزینه پیش روی شما وجود دارد:

  • برداشت سریع (Fast Withdrawal)
  • برداشت آهسته (Slow Withdrawal)

برای اجرای برداشت سریع باید علاوه‌بر هزینه گس، ۰.۱ درصد کارمزد بپردازید. علت دریافت این کارمزد تامین نقدینگی صرافی است که به دلیل برداشت سریع شما کم شده است. اما برداشت آهسته همیشه رایگان است و فقط باید هزینه گس را بپردازید. 

کارمزد معاملات قراردادهای دائمی در dYdX 

فی معاملات قراردادهای دائمی با توجه به اینکه از سرویس لایه ۱ استفاده می‌‌کنید یا لایه ۲ متغیر است. 

کارمزد معاملات قراردادهای دائمی لایه ۱ dYdX

حداقل حجم معاملات برای سفارش‌بردار حداقل حجم معاملات برای سفارش‌گذار کارمزد سفارش‌بردار** کارمزد سفارش‌‌گذار* معاملات قراردادهای دائمی لایه ۱
۰.۷۵ BTC ۰.۰۱BTC  ۰.۲ درصد یا هزینه گس (هر کدام بیشتر بود) ۰.۰۲۵- درصد BTC-USDC
۴۰,۰۰۰USD ۱۰۰USD ۰.۲ درصد یا هزینه گس (هر کدام بیشتر بود) ۰.۰۲۵- درصد ETH-USD
۶۰۰LINK ۱۵LINK  ۰.۲ درصد یا هزینه گس (هر کدام بیشتر بود) ۰.۰۲۵- درصد LINK-USD

* ۰.۰۲۵ درصد از کارمزد به سفارش‌گذاران تعلق می‌گیرد.

** صرافی dydx مقدار ۰.۲ درصد مبلغ معامله را برای کارمزد تراکنش در نظر گرفته است. اما اگر هزینه گس بیشتر از میزان کارمزد تراکنش باشد و مبلغ کارمزد هزینه گس را پوشش ندهد، پلتفرم هزینه گس را به‌عنوان کارمزد تراکنش در نظر می‌گیرد. 

کارمزد معاملات قراردادهای دائمی لایه ۲ dYdX

سفارش‌بردار (Taker) سفارش‌گذار (Maker) حجم معاملات به دلار سطح
۰.۱۰ درصد ۰.۰۵ درصد از صفر تا ۱ میلیون  ۱
۰.۰۹ درصد ۰.۰۴ درصد از ۱ میلیون تا ۵ میلیون  ۲
۰.۰۸ درصد ۰.۰۳ درصد از ۵ میلیون تا ۱۰ میلیون ۳
۰.۰۷۵ درصد ۰.۰۱۵ درصد از ۱۰ میلیون تا ۵۰ میلیون ۴
۰.۰۷ درصد صفر درصد از ۵۰ میلیون تا ۲۰۰ میلیون ۵
۰.۰۶ درصد صفر درصد بیش از ۲۰۰ میلیون VIP

فی سفارش‌بردار براساس حجم کلی معاملات در دوره ۳۰ روزه محاسبه می‌شود. همچنین به هولدرهای توکن DYDX بر اساس موجودیشان تخفیف تریدینگ تعلق می‌گیرد که طبق جدول زیر محاسبه می‌شود:

میزان تخفیف در کارمزد موجودی کنونی DYDX 
۳ درصد ≥۱۰۰
۵ درصد ≥۱,۰۰۰
۱۰ درصد ≥۵,۰۰۰
۱۵ درصد ≥۱۰,۰۰۰
۲۰ درصد ≥۵۰,۰۰۰
۲۵ درصد ≥۱۰۰,۰۰۰
۳۰ درصد ≥۲۰۰,۰۰۰
۴۰ درصد ≥۱,۰۰۰,۰۰۰
۴۵ درصد ≥۲,۵۰۰,۰۰۰
۵۰ درصد ≥۵,۰۰۰,۰۰۰

لازم به‌ذکر است که کارمزد سفارش‌بردار با وجود همه تخفیف‌ها نمی‌تواند کمتر از ۰.۰۵ درصد شود. 

کارمزد معاملات اسپات و مارجین در صرافی dYdX 

کمترین حجم معامله برای سفارش‌بردار کمترین حجم معامله برای سفارش‌گذار کارمزد سفارش بردار (Taker)* کارمزد سفارش‌گذار (Maker) جفت ارزهای معاملاتی
۲۰ETH ۱ETH ۰.۳ درصد یا هزینه گس (هر کدام بیشتر بود) 0% ETH-DAI
۲۰ETH ۱ETH ۰.۳ درصد یا هزینه گس (هر کدام بیشتر بود) 0% ETH-USDC
۱۰۰,۰۰۰DAI ۲۰۰DAI ۰.۳ درصد یا هزینه گس (هر کدام بیشتر بود) 0% DAI-USDC

*صرافی dydx مقدار ۰.۳ درصد مبلغ معامله را برای کارمزد تراکنش در نظر گرفته است. اما اگر هزینه گس بیشتر از میزان کارمزد تراکنش باشد و مبلغ کارمزد هزینه گس را پوشش ندهد، پلتفرم هزینه گس را به‌عنوان کارمزد تراکنش در نظر می‌گیرد. 

** صرافی dYdX برای معاملاتی که حجم کمتری دارند نسبت به معاملاتی که حجم بیشتری دارند، کارمزد بیشتری دریافت می‌کند. 

*** هزینه گس معاملاتی که در لایه ۱ شبکه انجام می‌شوند، توسط کاربر پرداخته می‌شود. 

فی لیکوئید شدن در صرافی dYdX 

وقتی یک پوزیشن لیکوئید می‌شود، پلتفرم باید وثیقه وام‌گیرنده را بفروشد تا سرمایه وام‌دهنده را بازپرداخت کند. بنابراین صرافی هنگام باز کردن پوزیشن، علاوه‌بر دریافت مبلغ وثیقه، مقداری کارمزد برای لیکوئید شدن در نظر می‌گیرد. هنگامی که به مرز لیکوئید شدن نزدیک می‌شوید (نسبت وثیقه به دارایی قرض گرفته‌شده کمتر از ۱۱۵ درصد می‌شود)، پلتفرم پوزیشن شما را به‌صورت خودکار بسته و کارمزد لیکوئید شدن را در دریافت می‌کند.  برای اجرای قراردادهای دائمی باید ۱ درصد و برای معاملات مارجین باید ۵ درصد فی لیکوئید شدن بپردازید. یعنی هنگام باز کردن پوزیشن مارجین ۱ درصد بیشتر از مبلغ وثیقه را از شما دریافت می‌کند. 

کارمزد انقضای پوزیشن معاملات مارجین

هنگامی که یک پوزیشن مارجین منقضی می‌شود، پلتفرم باید وثیقه وام‌گیرنده را بفروشد تا سرمایه از دست رفته وام‌دهنده را بازپرداخت کند. برای انقضای معامله مارجین هم ۱ درصد فی درنظر گرفته شده است. 

آموزش کار با صرافی dydx

برای کار با صرافی dydx ابتدا باید وارد صفحه اصلی سایت شوید و روی گزینه ترید کلیک کنید. سپس به شما دو گزینه Perpertuals و Margin نمایش داده می‌شود. ما ابتدا نحوه کار با سرویس معاملات مارجین را توضیح می‌دهیم. 

آموزش کار با صرافی dydx

سپس روی Connect Your Wallet کلیک کرده و به کیف پول خود متصل شوید. ما در ادامه از کیف پول متامسک استفاده می‌کنیم. اگر نحوه استفاده از Metamask را بلد نیستید، پیشنهاد می‌کنیم مقاله زیر را مطالعه کنید. 

ابتدا باید جفت‌ارزهای معاملاتی خود را طبق تصویر زیر انتخاب کنید. سپس از بین گزینه‌های معاملات مارجین ایزوله (Isolated Margin Trading) ومعاملات مارجین کراس (Cross-Margin Trading) یکی را انتخاب کنید. در معاملات مارجین ایزوله می‌توانید فقط برای یک دارایی لوریج بگذارید. در حالی‌که در معاملات مارجین کراس امکان اهرم‌گذاری برای همه دارایی‌های موجود در حساب کاربری به‌صورت همزمان فراهم است.

بعد از آن می‌توانید میزان لوریج خود را انتخاب کرده و اندازه پوزیشن را هم تعیین کنید. در آخر باید Long یا Short بودن پوزیشن را مشخص کنید. 

چطور با صرافی dydx کار کنیم

آموزش معاملات قراردادهای دائمی dydx

برای ورود به سرویس معاملات قراردادهای دائمی می‌توانید مجددا به صفحه اصلی سایت برگردید و روی گزینه Perpetuals کلیک کنید. دقت کنید ترید قراردادهای دائمی به صورت پیشفرض در بستر لایه ۲ شبکه انجام می‌شود. اما می‌توانید از بخش All Markets، دارایی‌هایی که در بستر لایه ۱ معامله می‌شوند را هم پیدا کنید. 

آموزش کار با معاملات قراردادهای دائمی در dydx

برای شروع معاملات قرارداد دائمی در لایه ۲ باید USDC یا هر نوع توکن ERC-20 دیگری را در حساب کاربری قرارداد دائمی خود واریز کنید. یک باکس برای شما نمایش داده می‌شود که باید روی Generate a Stark Key کلیک کنید. Stark Key نوعی کلید عمومی است که برای شناسایی حساب کاربری که از لایه ۲ استفاده می‌کند، به‌کار می‌رود و در مرورگر کاربر ذخیره می‌شود. سپس باید بازاری که می‌‌خواهید در آن فعالیت کنید را انتخاب کنید. 

perpetual contracts در dydx

در مرحله بعد باید پوزیشن خود را براساس نوع سفارش (Market Order، Limit Order، Stop Limit یا Trailing Stop) انتخاب کنید.

سپس باید نرخ لوریج مورد نظر خود را انتخاب کنید. لازم به‌ذکر است که صرافی dydx برای قراردادهای دائمی تا لوریج ۲۵ برابر را ارائه می‌دهد. 

آموزش کار با صرافی dydx

نحوه وام‌گیری در صرافی غیرمتمرکز dydx

برای وام گرفتن از dYdX، به تب “Borrow” بروید و دارایی مدنظر خود (ETH ، DAI یا USDC) را انتخاب کنید. در ابتدا، شما باید وثیقه را واریز کنید.

نحوه وام‌گیری در صرافی غیرمتمرکز dydx

راه‌های ارتباطی با صرافی dydx چیست؟

شما در هر مرحله از انجام معامله می‌توانید از طریق چت آنلاین با تیم پشتیبانی dydx در تماس باشید. برای این کار کافی است، طبق تصویر زیر روی آیکون علامت سوال کلیک کرده و گزینه Live Chat را انتخاب کنید.

نحوه وام‌گیری در صرافی غیرمتمرکز dydx

از سایر راه‌های ارتباطی با dydx می‌توان به توییتر، دیسکورد، تلگرام، ایمیل و شبکه اجتماعی WeChat اشاره کرد. برای تماس از طریق وی چت می‌توانید عبارت dydx protocol را در این اپلیکیشن جستجو کنید.  

آیا صرافی dydx برای ایرانیان مناسب است؟

یکی از مشکلات اصلی ما ایرانیان در معاملات رمزارزها نیاز به احراز هویت و محدودیت خدمات صرافی‌های متمرکز و محبوبی همچون بایننس برای شهروندان ساکن کشورهای تحت تحریم ایالات متحده است. از آن‌جایی که کاربران برای استفاده از دکس dYdX نیازی به ثبت‌نام، تکمیل فرآیند احراز هویت یا واگذاری اختیار رمزارزهای خود به یک متصدی ندارند، بنابراین استفاده از دکس‌هایی همچون dydx راه حل مناسبی برای دسترسی به خدمات مالی هستند. 

جمع‌بندی

ابزارهای معاملاتی مارجین، اسپات و قراردادهای دائمی به‌طور معمول به بازارهای سنتی همچون فارکس و سهام منحصر می‌شوند. صرافی dYdX تلاش می‌کند تا با ارائه این ابزارهای تریدینگ در بستری غیرمتمرکز، با کمک قراردادهای هوشمند و به‌کارگیری راه‌ حل‌های لایه ۲، امکان اجرای معاملات غیرمتمرکز به‌وسیله ابزارهای پیشرفته تریدینگ را فراهم کند. آیا شما تا به حال با صرافی غیرمتمرکز dYdX کار کرده‌اید؟ به نظر شما چه مزایا و معایبی نسبت به سایر صرافی‌های کریپتویی دارد؟ 

 

diginomi

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

مطالب کاربردی

آخرین اخبار

مقالات

ریزش سنگین تمام بازار های مالی! دنیا در اضطراب جنگ گسترده ایران و اسرائیل؟

با کشته شدن اسماعیل هنیه در خاک ایران و خبر پاسخ قطعی ایران به این اتفاق در روز های گذشته بازار های مالی دنیا با ریزش سنگینی مواجه شدند. از جمله بازار سهام ایران،توکیو،آمریکا و اروپا البته این تنها دلیل نیست داده‌های ضعیف از اقتصاد آمریکا و نگرانی نسبت به بروز رکود اقتصادی،بازارهای سهام را با چالش مواجه کرده است؛ به‌طوری که روز جمعه، همه بورس‌های جهان به‌صورت دسته جمعی با نزول‌های سنگین و بورس توکیو هم با سنگین‌ترین سقوط مواجه شده اند. کاهش ارزش ین و نشانه‌های رکود در چین نیز به این موضوع کمک کرد. 🔸سهام اکثر شرکت های بزرگ مانند اینتل،تسلا و مایکروسافت با کاهش 20 درصدی مواجه شدند، در بازار ارزهای دیجیتال هم بیت کوین با افت قیمت 10 درصدی روبه رو شد که نسبت به بازار سهام کاهش کمتری را تجربه کرد.

رمز ارز ICP چیست؟ بررسی تخصصی پروژه ICP

اینترنت کامپیوتر اولین بلاک چین در دنیاست که بر روی سرعت اینترنت و فضای ذخیره‌سازی نامحدود کار می‌کند. این پروتکل همچنین نماینده نسل سوم نوآوری‌های بلاکچینی در کنار بیت کوین و اتریوم است؛ زنجیره بلوکی که محاسبات و دیتاهای قراردادهای هوشمند را مقیاس پذیرتر می‌کند و آنها را بر روی سرعت وب راه اندازی، پردازش و ذخیره می‌کند. همچنین فریم ورک‌های نرم افزاری قدرتمندی را نیز به توسعه دهندگان ارائه می‌دهد. در این مقاله با کامپیوتر اینترنت، نحوه کارکرد، تیم توسعه دهنده، نقشه راه، بنیاد DFINITY، کوین ICP، نحوه توزیع این کوین، نحوه خرید و فروش و نگهداری کوین اینترنت کامپیوتر می‌پردازیم. با ما همراه باشید.

بیتکوین چیست و با چه هدفی به وجود آمد؟ آیا هنوز این هدف دنبال میشود؟

بیت‌کوین، یکی از مهمترین و پیشروترین رمزارزها در جهان است که در سال ۲۰۰۹ توسط شخص یا گروهی ناشناس با نام مستعار ساتوشی ناکاموتو ایجاد شد. ارز بیت‌ کوین، ابتکاری است که به طور کامل از نظریه پول غیرمتمرکز و عدم اعتماد به طرف سوم برخوردار بوده و...

یونی سواپ چیست ؟ بررسی تخصصی صرافی غیرمتمرکز یونی سواپ

Uniswap یک صرافی غیرمتمرکز مبتنی بر اتریوم، برای معاملات ن‌های ERC-20 است. این دکس بر خلاف بسیاری از صرافی‌ها که متمرکز هستند و شما باید به واسطه‌ها اعتماد کنید، ابزاری برای افراد جامعه است و افراد می‌توانند با استفاده از آن به مبادله توکن بپردازند، به‌طوری که در این میان نیازی به واسطه و شخص ثالث نباشد؛ در یونی سواپ، شما به قراردادهای هوشمند اعتماد می‌کنید...

پروژه فایل کوین چیست و چه کاربردی دارد؟بررسی تخصصی کوین و شبکه File

تقریبا همه کاربران اینترنت برای ذخیره‌سازی و پردازش ابری داده‌ها به خدمات متمرکز متکی هستند. از جمله کاستی‌های این عرصه می‌توان به عدم کنترل داده‌ها توسط کاربران، دشواری تایید صحت داده‌ها، رقابتی نبودن قیمت‌گذاری سرویس‌ها و جهانی نبودن این سرویس‌دهی از جانب ارائه‌دهندگان خدمات (مثلا نسبت به کاربران ایرانی) اشاره کرد. شبکه فایل کوین (Filecoin) فضای ذخیره‌سازی و سرویس ابری غیرمتمرکز را در یک بازار آزاد و در مقیاس جهانی ارائه می‌کند.

آموزش ها

متامسک چیست؟ آموزش کامل نصب و استفاده از کیف پول متامسک

در دنیای رمز ارزها کیف پول های بسیاری حضور دارند که هدف اصلی آنها ایجاد بستری برای ارتباط با شبکه‌های بلاک چین و ارزهای آن‌هاست. Metamask کیف پول غیر حضانتی مبتنی بر مرورگر وب بوده که برای استفاده از وب سایت اپلیکیشن‌های مبتنی بر شبکه بلاکچین اتریوم و بایننس بوجود آمده است. در این مقاله...

DYDX چیست ؟ بررسی صرافی غیر متمرکز DYDX+آموزش کار با صرافی

معاملات مارجین، آپشن و مشتقات ابزارهایی رایج برای معامله‌گران و سرمایه‌گذاران سنتی هستند اما در دنیای کریپتو، این امکانات محدود به صرافی‌های متمرکز مانند کراکن، هیوبی و بایننس است. ظهور صرافی غیرمتمرکز dYdX این بازی را تغییر داده و..

دیفای چیست؟ هرآنچه که باید در مورد امور مالی غیر متمرکز بدانید به زبان ساده

دیفای مخفف عبارت Decentralized Finance (فایننس غیرمتمرکز) است که یکی از بخش های تقریبا مهمی است که در بلاکچین ایجاد شده است. در این بستر دیگر خبری از نهادهای متمرکزی مثل بانک مرکزی در امور مالی نیستیم و خدمات به صورت غیرمتمرکز ارائه می‌شوند. رشد پروژه‌های دیفای و امکان کسب درآمد از آنها، یکی از دلایل محبوبیت این حوزه است. همین مسئله دلیلی کافی است که ما را مجاب می‌کند بیشتر در مورد دیفای و مسائل پیرامون آن بدانیم.همچنین در ادامه  محصولات مهم دیفای و در بخشی از  مقاله  چند پروژه محبوب و معروف دیفای را معرفی کرده‌ایم.

همه چیز درباره‌ی ربات داگز (DOGS)؛ ایردراپ جنجالی و جدید در تلگرام

احتمالا اسم ایر دراپ داگز (DOGS) شنیده‌اید که بسیاری از کاربران در تلگرام از آن به عنوان یکی از ساده‌ترین ربات‌های تلگرام یاد می‌کنند. در این مطلب قصد داریم همه چیز را در رابطه با ربات داگز تلگرام توضیح دهیم؛ رباتی که مثل ناتکوین، همستر و تپ سواپ جنجال به پا کرد!

DEX یا صرافی غیر متمرکز چیست ؟همه چیز درباره صرافی های غیر متمرکز

در این مقاله قصد داریم ابتدا به توضیح و معرفی صرافی غیر متمرکز ارز دیجیتال بپردازیم و بعد فهرستی از بهترین DEXها را معرفی کنیم. از آنجایی که انجام معاملات از طریق این نوع صرافی‌ها رو به افزایش است، با معرفی لیست معروف‌ترین صرافی های غیر متمرکز به شما کمک می‌کنیم صرافی مناسب خود را پیدا کنید. مشکل اصلی متمرکز سازی صرافی‌ها این است که یک قدرت مرکزی آن‌ها را مدیریت می‌کند...

Diginomi

تحلیل و بررسی ، آموزش و اخبار ارزهای دیجیتال

هدف ما بر این است با ایجاد بستری حرفه ای دانش جامعه را در زمینه های اقتصاد دیجیتال،بلاکچین،رمز ارز ها و بازار های مالی افزایش دهیم. امید است مارا در این مسیر همراهی کنید.

لینک های مفید

Selected menu has been deleted. Please select the another existing nav menu.

پربازدیدها

تمامی حقوق این وب سایت متعلق به مجموعه Diginomi میباشد. 2022-2024©