/ Oct 16, 2024

diginomi

تحلیل و بررسی ، آموزش و اخبار ارزهای دیجیتال

diginomi

مرجع تخصصی دنیای اقتصاد و رمزارزها

آخرین مطالب

شبکه TON چیست؟ همه چیز درباره بلاکچین پر حاشیه تلگرام

آنچه در این مطلب می خوانید

شبکه TON چیست و چطور کار می‌کند؟ چه خدماتی ارائه می‌کند؟ ارز دیجیتال TON چیست، این شبکه چه برنامه‌هایی دارد و تیم توسعه‌دهنده آن چه کسانی هستند؟ رمزارز Toncoin را از کجا بخریم و در کدام کیف پول نگهداری کنیم؟ برای یافتن پاسخ این سوالات با دیجینومی همراه باشید. 

 

شبکه TON چیست؟

شبکه TON چیست
منبع: medium.com

شبکه تون (به اختصار TON) یک بلاکچین لایه یک غیرمتمرکز است که در سال ۲۰۱۸ توسط پلتفرم پیامرسان تلگرام راه‌اندازی شد. پروژه برای مدتی متوقف شد اما سپس توسط بنیاد TON مجددا فعالیت خود را از سر گرفته و از Telegram Open Network به The Open Network تغییر نام داد. Toncoin (با نام قبلی گرام یا Gram) کوین بومی این شبکه است. شبکه TON همانند سولانا و اتریوم یک بلاکچین مبتنی بر گواه اثبات سهام (PoS) است. در نتیجه نودها با استیک کردن تان در شبکه به نود تبدیل خواهند شد و در ازای کار خود کوین Ton پاداش خواهند گرفت.

اکوسیستم TON به منظور رفع نیازهای میلیون‌ها کاربر توسعه یافته است. شبکه تون بر سرویس‌دهی به کاربران معمولی تمرکز دارد. این شبکه به نحوی طراحی شده تا بسیار کارآمد، سریع و مقیاس‌پذیر باشد. در ادامه بیشتر با سازوکار شبکه The Open Network و رمزارز TON آشنا خواهیم شد. 

The Open Network چطور کار می‌کند؟

شبکه تان چطور کار می‌کند؟
منبع: pixelplex.io

درباره چگونگی کارکرد شبکه TON، میثم مقیسه در مطلب نقد و بررسی شبکه Ton که پارسال منتشر کردیم همه گفتنی‌ها را با دقت و جزییات گفته است. آنچه که تغییر کرده در واقع اتمام ماینینگ Toncoin در ژوئن ۲۰۲۲ است. البته این شبکه از گواه اثبات کار استفاده نمی‌کرد و صرفا برای توزیع رمزارز خود از فرآیند استخراج بهره می‌برد. همانطور که قبلا گفتم، این شبکه از الگوریتم PoS استفاده می‌کند و نودهای ولیدیتور مسئول ساخت بلاک‌های جدید در شبکه هستند.

همانطور که در مطلب قبلی هم اشاره شد، ایده طراحی The Open Network برگرفته از وایت پیپر The Telegram Network است. این بلاکچین شامل بخش‌هایی به نام مستر بلاکچین (Master Blockchain)، ورکینگ بلاکچین (Working Blockchain) و شارد بلاکچین (Shard blockchain) است. 

Master Blockchain یا به اختصار Masterchain یک شبکه واحد بوده و حالت نهایی (آخرین کپی از لجر مورد تایید) را نشان می‌دهد. 

همچنین وظیفه مدیریت نودها، مبلغ سپرده‌گذاری یا استیکینگ، مدیریت ورک چین‌ها، شاردها و ذخیره‌سازی هش آخرین بلاک‌های ورک چین و شاردچین بر عهده شبکه مستر بلاکچین است. 

اما درباره Working Blockchain یا Workchainها که لایه بعدی این شبکه هستند؛ 

تعداد زیادی شبکه بلاکچین در این لایه می‌تواند اجرا شود که هر کدام از آن‌ها یک زنجیره بلاکچین مستقل هستند. این شبکه‌های بلاک چین از قراردادهای هوشمند پشتیبانی کرده و می‌توان شبکه‌های مبتنی بر قرارداد هوشمند را بر روی این لایه راه‌اندازی کرد. هر شبکه بلاک چین در این لایه می‌تواند ساختاری کاملا منحصر به فرد داشته باشد، از الگوریتم‌های مختلفی برای تولید آدرس استفاده کند، فرمت‌های متفاوتی برای ارسال تراکنش داشته باشد، برای اجرای قراردادهای هوشمند از ماشین‌های مجازی متنوعی استفاده کند، از رمز ارزهای بومی متفاوتی استفاده کند و…

کاربرد این لایه، ایجاد بستری برای ارتباط میان شبکه‌های متفاوت و بهره‌گیری از این موضوع است. 

شارد بلاکچین یا Shardchainها نیز زنجیره‌های موازی ورک چین هستند. این زنجیره‌های خرد به منظور افزایش مقیاس‌پذیری شبکه تعبیه شده‌اند. تمامی این تکنولوژی‌ کنار یکدیگر TON را می‌سازند که پتانسیل رقابت با پروژه‌هایی چون اتریوم، پولکادات و کازماس را دارد.  

یکی دیگر از پیشرفت‌های مهم بلاکچین تان، مکانیسم خود درمانی یا خود بازیابی است. به دلیل شاردینگ، به‌روزسانی‌های شبکه (مسترچین) ممکن است با شبکه‌های فرعی (ورک چین یا شاردچین) تداخل داشته باشند. وجود خود درمانی در حین حفظ عملکرد صحیح شبکه، امکان بازنویسی بلاک‌ها را فراهم می‌کند. 

سرویس‌های The Open Network

تن کوین به شدت بر کاربردی بودن متمرکز است. هدف این است که استفاده از توکن تا حد ممکن برای کاربر نهایی کاربردی باشد. جامعه توسعه TON برای افزودن سرویس‌های پیشرفته و متمایز تلاش درخوری کرده است. در ادامه خدمات و سرویس‌های تحت توسعه این پروژه را بررسی می‌کنیم:

فضای ذخیره‌سازی تون (TON Storage)

ذخیره اطلاعات و داده در بلاکچین موضوع جدیدی نیست. اما تان با Ton Storage پا را فراتر گذاشته است. این سرویس بسیار شبیه به دراپ باکس (Dropbox) کار می‌کند اما از مزایای رمزنگاری خصوصی با استفاده از کلید خصوصی کیف پول بهره‌مند می‌شود. 

پروکسی تون (TON Proxy)

پروکسی تون کاربران را قادر می‌سازد تا با استفاده از VPN غیرمتمرکز و شبکه‌هایی مانند تور به بلاکچین تون دسترسی داشته باشند. این پروژه با هدف مقابله با سانسور و دسترسی آسان به اپلیکیشن‌های غیرمتمرکز راه‌اندازی شده است. 

قراردادهای هوشمند

تون نیز مانند بسیاری از شبکه‌های بلاکچینی از اسمارت کانترکت برای پردازش سریع‌تر تراکنش‌ها استفاده می‌کند. همه قراردادهای هوشمند روی بلاکچین توسط TVM یا ماشین مجازی TON اجرا می‌شوند. 

سرویس نام دامنه تون (TON DNS)

سرویس TON DNS درصدد است تا کیف پول‌های کریپتویی، حساب‌ها، قراردادهای هوشمند و سایر خدمات را کاربرپسندتر کند. 

بریج تون (Ton Bridge)

بریج تون امکان تبدیل کوین TON از شبکه‌های بایننس اسمارت چین و اتریوم به شبکه The Open Network و بالعکس را فراهم می‌کند. 

اگر علاقمند به آشنایی با سایر سرویس‌ها و اپلیکیشن‌های شبکه TON هستید. حتما صفحه Ton.app را ببینید. 

ارز دیجیتال TON چیست؟

ارز دیجیتال TON چیست؟
منبع: thecoinrepublic.com

تون (TON) یا Toncoin کوین بومی بلاکچین The Open Network است. پرداخت کارمزد تراکنش و همچنین پاداش نودهای این شبکه از اولین و اصلی‌ترین کاربردهای این رمزارز است. سایر کاربردهای رمزارز تان:

  • استیکینگ در شبکه و ایجاد نود
  • نقش حاکمیتی
  • خرید و فروش آیدی تلگرام به واسطه سایت فرگمنت (Fragment)
  • ابزار پرداخت در سرویس‌های اکوسیستم TON
  • استفاده از ابزارهایی همچون TON Storage، Ton Service و TON Proxy
  • پرداخت هزینه های  تبلیغات 

 در زمان راه‌اندازی شبکه اصلی، ۵ میلیارد واحد Toncoin تولید شد. از این مقدار حدود ۱,۴۷۳,۵۹۱,۴۱۰ توکن در گردش است. ارزش کل بازار رمزارز TON به میزان ۳,۴۶۱,۳۶۴,۴۲۹ دلار و حجم معاملات ۲۴ ساعته آن ۴۸,۵۰۴,۲۸۴ دلار است. قیمت TON در ۲۲ آذر ۱۴۰۱ حدود ۲.۳۶ دلار است. در تاریخ ۲۱ آبان ۱۴۰۰ رمزارز تون با بیشترین قیمت ۵.۲۹ و در ۳۰ شهریور ۱۴۰۰ در کمترین قیمت ۵۲ سنت معامله شده است.

بررسی رودمپ پروژه TON

بررسی رودمپ پروژه TON
منبع: ton.org/en

برادران دوروف (موسسان پیامرسان تلگرام) در سال ۲۰۱۸ دنبال راهکاری برای پیامرسان تلگرام بودند. آن‌ها نتوانستند هیچ بلاکچین لایه یکی بیابند که قابلیت پشتیبانی از پایگاه کاربری ۹ رقمی تلگرام را داشته باشد. بنابراین تصمیم به راه‌اندازی بلاکچین لایه یک خود به نام شبکه باز تلگرام یا همان Telegram Open Network گرفتند. تلگرام در همان سال موفق به جذب سرمایه ۱.۷ میلیارد دلاری از فروش خصوصی توکن‌های TON شد. از این اتفاق به عنوان یکی از بزرگترین عرضه‌های کریپتوکارنسی یاد می‌شود. 

تیم تلگرام در سال ۲۰۱۹ جزئیات طراحی بلاکچین تون را منتشر کرد. سپس در بهار ۲۰۱۹ و نوامبر ۲۰۱۹ دو شبکه آزمایشی راه‌اندازی کردند. در اکتبر ۲۰۱۹ کمیسیون بورس و اوراق بهاردار ایالات متحده از تلگرام شکایت کرد و مدعی شد که تلگرام ارواق بهادار ثبت نشده (همان توکن گرام) منتشر کرده است. تیم تلگرام این ادعا را رد کردند. اما با تعویق راه‌اندازی کامل پروژه تا حل و فصل اختلافات قانونی موافقت کردند. 

در ماه مه ۲۰۲۱ توسعه‌دهندگان ثبات شبکه آزمایشی دوم را تایید کردند و جامعه به تغییر نام آن به شبکه اصلی رای داد. تیمی متشکل از توسعه‌دهندگان متن‌باز تشکیل شد که بعدا به بنیاد TON تغییر نام دادند. این انجمن غیرانتفاعی بر توسعه و پشتیبانی شبکه متمرکز است. در ادامه نقاط عطف نقشه راه شبکه TON را مرور خواهیم کرد:

مه ۲۰۲۱

  • ایجاد بلاکچین امن و باثبات

سه ماهه سوم ۲۰۲۱

  • راه‌اندازی بریج‌ برای برقراری ارتباط با شبکه‌های BSC اتریوم

سه ماهه چهارم ۲۰۲۱

  • لیست شدن در صرافی‌های برتر
  • پرداخت حق اشتراک در تلگرام با TON

سه ماهه اول ۲۰۲۲

  • تمرکز بر کاربردهای کوین TON در دیفای

سه ماهه دوم ۲۰۲۲

  • دامنه TON
  • درگاه پرداخت TON

سه ماهه سوم ۲۰۲۲

  • پروکسی TON

سه ماه چهارم ۲۰۲۲

  • فضای ذخیره‌سازی TON یا TON Storage

سال ۲۰۲۳

  • کراس چین (ارتباط بین زنجیره‌ای) با شبکه‌های بیت کوین و زنجیره‌های مبتنی‌ بر ماشین مجازی اتریوم

معرفی تیم توسعه‌دهنده تون

در اصل پلتفرم بلاکچینی توسط برادران دوروف ساخته شد و توسط تیم تلگرام توسعه یافت. تلگرام برنامه داشت تا توکنی به نام گرام (Gram) و بستری برای عرضه برنامه‌های غیرمتمرکز ایجاد کند. گرام سروصدای زیادی برپا کرد که در نهایت به ضرر این پروژه تمام شد. چون توسعه آن توسط کمیسیون بورس و اوراق بهادار آمریکا (SEC) ممنوع اعلام شد. در واقع گرام به عنوان اوراق بهادار در نظر گرفته شد و SEC عرضه آن را ممنوع اعلام کرد. در نهایت پاول دوروف (مدیرعامل تلگرام) از پروژه خارج شد و توسعه به علاقه‌مندان مستقل کریپتو واگذار شد. از همان ابتدا، این پروژه به عنوان یک کد منبع باز شروع به کار کرده بود. یعنی همه می‌توانستند مسیر توسعه آن را ادامه دهند. شبکه فعلی توسط آناتولی ماکوسف (Anatoliy Makosov) و کریل یملیاننکو (Kirill Yemelyanenko) در بهار ۲۰۲۰ راه‌اندازی شد. این دو نفر از اعضای کامیونیتی NewTON بودند که بعدا به بنیاد تون (TON Foundation) تغییر نام داد. 

همکاری‌های شبکه TON

طی یکی از جدیدترین همکاری‌ها، DWF Labs از The Open Network در جهت سرمایه‌گذاری، توسعه توکن، بازارسازی و لیست شدن در بازار حمایت می‌کند. این سرمایه‌گذاری شامل حمایت ۱۰ میلیون دلاری از اکوسیستم تان خواهد بود. DWF Labs شرکت سرمایه‌گذاری در بستر وب.۳ و بازارسازی پیشرو در عرضه دارایی‌های دیجیتال است.  

صرافی‌های محل خرید ارز دیجیتال TON

رمزارز تون در صرافی‌های متمرکز و غیرمتمرکز متعددی لیست شده است. ارز دیجیتال TON را می‌توانید از بازارهای متمرکزی همچون گیت، Bit2Me، Bitmit، هیوبی، EXMO، OKX و Bit.com خریداری کنید. از جمله صرافی‌های غیرمتمرکز محل خرید TON می‌توان به پنکیک سواپ، دودو، وان اینچ، Nomiswap و یونی سواپ اشاره کرد. همچنین ربات‌های تلگرامی Teletra Bot و Crypto Bot نیز مورد تایید سایت تون هستند. برای مشاهده فهرست کامل‌تر صرافی‌های محل خرید TON به این صفحه مراجعه کنید.  

رمزارز TON را در کدام کیف پول‌ها نگهداری کنیم؟

سایت تون فهرستی از کیف پول‌های سازگار با ارز دیجیتال TON را در اختیار کاربران قرار داده است. این کیف پول‌ها به دو دسته غیر حضانتی (Non-custodial) و حضانتی (Сustodial wallets) تقسیم می‌شوند. تفاوت ولت‌های حضانتی با غیر حضانتی در این است که در کیف پول‌های غیر حضانتی کنترل تمام دارایی‌ها در اختیار کاربر بوده و امکان تعامل راحت‌‌تر با اپلیکیشن‌های دیفای را فراهم می‌کنند. 

کیف پول‌های غیر حضانتی TON

کیف پول‌های حضانتی

پرسش و پاسخ

 
  • شبکه TON چیست؟
    شبکه TON یا The Open Network بلاکچینی لایه یک است که به منظور توسعه اکوسیستمی گسترده و غیرمترمکز به وجود آمده است. این شبکه پیش از این Telegram Open Network نام داشت.
  • ارز دیجیتال Toncoin چیست؟
    تان کوین (Toncoin) کوین بومی شبکه TON است و به منظور پرداخت کارمزد و پرداخت‌ سرویس‌های درون این شبکه کاربرد دارد. هولدرها با استیک کردن این رمزارز می‌توانند نود ولیدیتور یا تاییدکننده تراکنش و مسئول ساخت بلاک شوند.
  • نحوه خرید Ton Coin چگونه است؟
    ارز دیجیتال TON را می‌توانید از صرافی‌های مختلفی همچون گیت، Bit2Me، Bitmit، هیوبی، EXMO، OKX و پنکیک سواپ، دودو، وان اینچ، Nomiswap و یونی سواپ بخرید.
  • آیا TON همان ارز دیجیتال تلگرام است؟
    شبکه The Open Network همان شبکه تلگرام سابق است که پس از کناره‌گیری تلگرام از توسعه آن، توسط کامیونیتی ادامه یافت. ارز دیجیتال شبکه تلگرام Gram نام داشت و پس از تغییر برند TON نامیده می‌شود. تعداد این رمزارز همانند گرام، ۵ میلیارد عدد است.

جمع‌بندی

شبکه The Open Network به دلیل منشا مشترکی که با پلتفرم محبوب تلگرام دارد توجهات بسیاری را به خود جلب کرده است. این شبکه در واقع یکی از پروژه‌های تیم اصلی تلگرام بود که به دلایل سیاسی به دست جامعه متن‌باز سپرده شد. هم‌اکنون چندین اپلیکیشن غیرمتمرکز کاربردی در بستر این شبکه تعریف شده است. کوین بومی این شبکه TON نام دارد و هم در تلگرام و هم در دنیای خارج از آن کاربردهای گسترده‌ای دارد.

نظر شما درباره شبکه TON چیست؟ پتانسیل رشد این پروژه را چگونه می‌بینید؟ آیا ارز دیجیتال Ton دارید یا در فکر خرید آن هستید؟ نظرات خود را با ما در میان بگذارید.

diginomi

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

مطالب کاربردی

آخرین اخبار

مقالات

ریزش سنگین تمام بازار های مالی! دنیا در اضطراب جنگ گسترده ایران و اسرائیل؟

با کشته شدن اسماعیل هنیه در خاک ایران و خبر پاسخ قطعی ایران به این اتفاق در روز های گذشته بازار های مالی دنیا با ریزش سنگینی مواجه شدند. از جمله بازار سهام ایران،توکیو،آمریکا و اروپا البته این تنها دلیل نیست داده‌های ضعیف از اقتصاد آمریکا و نگرانی نسبت به بروز رکود اقتصادی،بازارهای سهام را با چالش مواجه کرده است؛ به‌طوری که روز جمعه، همه بورس‌های جهان به‌صورت دسته جمعی با نزول‌های سنگین و بورس توکیو هم با سنگین‌ترین سقوط مواجه شده اند. کاهش ارزش ین و نشانه‌های رکود در چین نیز به این موضوع کمک کرد. 🔸سهام اکثر شرکت های بزرگ مانند اینتل،تسلا و مایکروسافت با کاهش 20 درصدی مواجه شدند، در بازار ارزهای دیجیتال هم بیت کوین با افت قیمت 10 درصدی روبه رو شد که نسبت به بازار سهام کاهش کمتری را تجربه کرد.

رمز ارز ICP چیست؟ بررسی تخصصی پروژه ICP

اینترنت کامپیوتر اولین بلاک چین در دنیاست که بر روی سرعت اینترنت و فضای ذخیره‌سازی نامحدود کار می‌کند. این پروتکل همچنین نماینده نسل سوم نوآوری‌های بلاکچینی در کنار بیت کوین و اتریوم است؛ زنجیره بلوکی که محاسبات و دیتاهای قراردادهای هوشمند را مقیاس پذیرتر می‌کند و آنها را بر روی سرعت وب راه اندازی، پردازش و ذخیره می‌کند. همچنین فریم ورک‌های نرم افزاری قدرتمندی را نیز به توسعه دهندگان ارائه می‌دهد. در این مقاله با کامپیوتر اینترنت، نحوه کارکرد، تیم توسعه دهنده، نقشه راه، بنیاد DFINITY، کوین ICP، نحوه توزیع این کوین، نحوه خرید و فروش و نگهداری کوین اینترنت کامپیوتر می‌پردازیم. با ما همراه باشید.

بیتکوین چیست و با چه هدفی به وجود آمد؟ آیا هنوز این هدف دنبال میشود؟

بیت‌کوین، یکی از مهمترین و پیشروترین رمزارزها در جهان است که در سال ۲۰۰۹ توسط شخص یا گروهی ناشناس با نام مستعار ساتوشی ناکاموتو ایجاد شد. ارز بیت‌ کوین، ابتکاری است که به طور کامل از نظریه پول غیرمتمرکز و عدم اعتماد به طرف سوم برخوردار بوده و...

یونی سواپ چیست ؟ بررسی تخصصی صرافی غیرمتمرکز یونی سواپ

Uniswap یک صرافی غیرمتمرکز مبتنی بر اتریوم، برای معاملات ن‌های ERC-20 است. این دکس بر خلاف بسیاری از صرافی‌ها که متمرکز هستند و شما باید به واسطه‌ها اعتماد کنید، ابزاری برای افراد جامعه است و افراد می‌توانند با استفاده از آن به مبادله توکن بپردازند، به‌طوری که در این میان نیازی به واسطه و شخص ثالث نباشد؛ در یونی سواپ، شما به قراردادهای هوشمند اعتماد می‌کنید...

پروژه فایل کوین چیست و چه کاربردی دارد؟بررسی تخصصی کوین و شبکه File

تقریبا همه کاربران اینترنت برای ذخیره‌سازی و پردازش ابری داده‌ها به خدمات متمرکز متکی هستند. از جمله کاستی‌های این عرصه می‌توان به عدم کنترل داده‌ها توسط کاربران، دشواری تایید صحت داده‌ها، رقابتی نبودن قیمت‌گذاری سرویس‌ها و جهانی نبودن این سرویس‌دهی از جانب ارائه‌دهندگان خدمات (مثلا نسبت به کاربران ایرانی) اشاره کرد. شبکه فایل کوین (Filecoin) فضای ذخیره‌سازی و سرویس ابری غیرمتمرکز را در یک بازار آزاد و در مقیاس جهانی ارائه می‌کند.

آموزش ها

متامسک چیست؟ آموزش کامل نصب و استفاده از کیف پول متامسک

در دنیای رمز ارزها کیف پول های بسیاری حضور دارند که هدف اصلی آنها ایجاد بستری برای ارتباط با شبکه‌های بلاک چین و ارزهای آن‌هاست. Metamask کیف پول غیر حضانتی مبتنی بر مرورگر وب بوده که برای استفاده از وب سایت اپلیکیشن‌های مبتنی بر شبکه بلاکچین اتریوم و بایننس بوجود آمده است. در این مقاله...

DYDX چیست ؟ بررسی صرافی غیر متمرکز DYDX+آموزش کار با صرافی

معاملات مارجین، آپشن و مشتقات ابزارهایی رایج برای معامله‌گران و سرمایه‌گذاران سنتی هستند اما در دنیای کریپتو، این امکانات محدود به صرافی‌های متمرکز مانند کراکن، هیوبی و بایننس است. ظهور صرافی غیرمتمرکز dYdX این بازی را تغییر داده و..

دیفای چیست؟ هرآنچه که باید در مورد امور مالی غیر متمرکز بدانید به زبان ساده

دیفای مخفف عبارت Decentralized Finance (فایننس غیرمتمرکز) است که یکی از بخش های تقریبا مهمی است که در بلاکچین ایجاد شده است. در این بستر دیگر خبری از نهادهای متمرکزی مثل بانک مرکزی در امور مالی نیستیم و خدمات به صورت غیرمتمرکز ارائه می‌شوند. رشد پروژه‌های دیفای و امکان کسب درآمد از آنها، یکی از دلایل محبوبیت این حوزه است. همین مسئله دلیلی کافی است که ما را مجاب می‌کند بیشتر در مورد دیفای و مسائل پیرامون آن بدانیم.همچنین در ادامه  محصولات مهم دیفای و در بخشی از  مقاله  چند پروژه محبوب و معروف دیفای را معرفی کرده‌ایم.

همه چیز درباره‌ی ربات داگز (DOGS)؛ ایردراپ جنجالی و جدید در تلگرام

احتمالا اسم ایر دراپ داگز (DOGS) شنیده‌اید که بسیاری از کاربران در تلگرام از آن به عنوان یکی از ساده‌ترین ربات‌های تلگرام یاد می‌کنند. در این مطلب قصد داریم همه چیز را در رابطه با ربات داگز تلگرام توضیح دهیم؛ رباتی که مثل ناتکوین، همستر و تپ سواپ جنجال به پا کرد!

DEX یا صرافی غیر متمرکز چیست ؟همه چیز درباره صرافی های غیر متمرکز

در این مقاله قصد داریم ابتدا به توضیح و معرفی صرافی غیر متمرکز ارز دیجیتال بپردازیم و بعد فهرستی از بهترین DEXها را معرفی کنیم. از آنجایی که انجام معاملات از طریق این نوع صرافی‌ها رو به افزایش است، با معرفی لیست معروف‌ترین صرافی های غیر متمرکز به شما کمک می‌کنیم صرافی مناسب خود را پیدا کنید. مشکل اصلی متمرکز سازی صرافی‌ها این است که یک قدرت مرکزی آن‌ها را مدیریت می‌کند...

Diginomi

تحلیل و بررسی ، آموزش و اخبار ارزهای دیجیتال

هدف ما بر این است با ایجاد بستری حرفه ای دانش جامعه را در زمینه های اقتصاد دیجیتال،بلاکچین،رمز ارز ها و بازار های مالی افزایش دهیم. امید است مارا در این مسیر همراهی کنید.

لینک های مفید

Selected menu has been deleted. Please select the another existing nav menu.

پربازدیدها

تمامی حقوق این وب سایت متعلق به مجموعه Diginomi میباشد. 2022-2024©